Din lokale bedemand i Sakskøbing

Brunsborgs Bedemandsforretning er din lokale bedemand i Sakskøbing, hvor vi med stor respekt for afdøde arrangerer en værdig begravelse eller bisættelse. Som bedemand er vores opgave at gøre jeres sorgfyldte tid lettere.

Her er vores rolle at rådgive jer på bedste vis, så den afdøde får en personlig og god rejse herfra. Ingen mennesker er ens, og derfor forsøger vi så vidt muligt at indfri jeres og/eller afdødes ønsker.

På den måde bliver begravelsen eller bisættelsen til en personlig afsked i stedet for blot et upersonligt ritual. Ved dødsfald er vi dem, der har overblikket, og som sørger for, at I har plads til at sørge.

Erfaren bedemand, der står klar til at hjælpe

I vores arbejde som bedemand trækker vi på vores mange års erfaring, hvilket gør, at I får en yderst professionel rådgivning. Når I kontakter os, tilbyder vi at komme ud i jeres hjem for at tage en snak om den kommende begravelse eller bisættelse.

I er også velkomne i vores forretning i Sakskøbing. Ved at vælge os som bedemand er I sikret, at I får respektfuld bedemand, der kan indfri jeres ønsker. Derudover har vi faste priser på både begravelse og bisættelse – på den måde er der ikke risiko for, at I bliver overraskede over prisen for jeres bedemand.

Har du brug for en samtale med bedemanden?

Så kontakt os endelig. Ring til vores døgntelefon på tlf. 29 29 43 26 eller skriv til vores mailadresse [email protected]. I er naturligvis også velkommen til at besøge os i Sakskøbing-afdelingen.

En smuk bisættelse koster hos os 13.000,- kr. alt inkl.

Adresse

Torvet 2, 4990 Sakskøbing
Telefon: 29294326
E-mail: [email protected]

Er du ikke fra Sakskøbing? Vi har også afdelinger i Nr. Alslev, Nykøbing Falster, Maribo, Nakskov og Stege.

SEND OS EN MAIL

5 + 4 =

error: Content is protected !!