Din bedemand i Nykøbing Falster

Brunsborgs Bedemandsforretning er klar til at hjælpe, hvis du mister en af dine nærmeste. Tabet af en nær ven eller et familiemedlem medfører ofte en periode af sorg, der kan virke meget uoverskuelig.

Derfor vælger man oftest at henvende sig til en bedemand, der kan hjælpe dig med at bevare et overblik. En tid i sorg er ofte en tid, hvor man må række ud efter personer, som kan hjælpe en med at komme igennem sorgen.

Her er bedemanden en af de personer. Har du brug for en respektfuld bedemand, så kontakt os gerne på nedenstående oplysninger.

Et sidste farvel

Mange kan blive helt stressede over at skulle sige et sidste farvel, og her kan bedemanden hjælpe med at give dig roen til at kunne sige det sidste farvel i ro og mag.

Når du har taget kontakt til en bedemand, kan du være sikker på, at der er styr på alt inden, under og efter begravelsen eller bisættelsen. På den måde kan du i rolige omgivelser fokusere på at være nærværende.

Desuden tilbyder vi – som en af de få bedemænd – en fast pris på begravelsen eller bisættelsen. Så er du både sikret en gennemsigtig pris, der ikke overrasker dig efterfølgende – og en bedemand der har fuld forståelse for din situation.

 

 

Kontakt os gerne

Hvis du har brug for at tale med en bedemand i Nykøbing Falster, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi svarer gerne på eventuelle spørgsmål. Kontakt Brunsborgs Bedemandsforretning på tlf. 29 29 43 26. Du er også velkommen til at sende en mail til [email protected].

En smuk bisættelse koster hos os 13.000,- kr. alt inkl.

 

Adresse

Gl. Toldbod 1, 4800 Nykøbing F.
Telefon: 29294326
E-mail: [email protected]

Vi har ligeledes afdelinger i følgende byer:

SEND OS EN MAIL

8 + 13 =

error: Content is protected !!